Yhteystiedot

JanJan Oy:n saat parhaiten kiinni sähköpostilla:

jarna@janjan.fi

Noutovarastomme sijaitsee osoitteessa:
Piianpolku 3-5
00410 Helsinki

Puhelimitse meitä tavoittaa rajoitettuina aikoina:
050 365 33 36

Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tilaamasi tuotteet postitse kotiisi. Tavaroiden pääasiallisia toimitustapoja ovat postin kirje- ja pienlähetykset sekä paketit. Pyrimme postittamaan tuotteet lähetyskoossa, joka voidaan jakaa suoraan postilaatikkoosi, mutta kookkaammat tuotteet ja isommat erät saattavat tulla pakettina.

Jos olet kiinnostunut välttämään postikulut ja sopimaan noudosta suoraan varastoltamme, varastomme sijaitsee Malminkartanossa osoitteessa Piianpolku 3-5 (käynti Renginpolun puolelta). Olemme paikalla kuitenkin vain sattumalta, sopimuksesta ja lähinnä viikonloppuisin. Sovi noutoaika aina etukäteen joko puhelimitse 050 365 33 36 tai sähköpostitse jarna@janjan.fi

TOIMITUSKULUT

Tilausta jättäessä näet tilauksesi toimituskulut. Vain ohuita konsolipelejä sisältävässä tilauksessa tarjoamme mahdollisuutta kappalemääriin perustuvaan hinnoitteluun, jossa toimituskulu perustuu edullisempiin pienlähetysten postitushintoihin, jotka pääsääntöisesti voidaan jakaa asiakkaan postiluukkuun. Muissa toimituksissa toimituskulu perustuu tuotteen painoon, joka johtuu maksikirjeen ja pakettien hinnoitteluperusteista. Toimituskulumme käsittävät postituksen ja pakkausmateriaalit ja -työn.  

Toimituskulut sisältävät postituksen asiakkaan ilmoittamaan kotimaan osoitteeseen. Väärien osoitetietojen tai muiden asiakkaasta johtuvien uudelleenpostitusten yhteydessä veloitamme asiakkaalta uudelleenpostituksesta aiheutuvat kulut.

Toimituskulut voit välttää valitsemalla toimitustavaksi noudon ja sopimalla noutoajan sähköpostitse tai puhelimitse.

Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa sovitaan toimitus erikseen.

TOIMITUSAIKA

Tilauksen käsittelyaika on 1-3 päivää maksun vastaanottamisesta ellei toisin ole ilmoitettu. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita. Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen käyttöönottoa.

MAKSUTAVAT

Huuto.netin kautta tehtyjen ostosten ainoa mahdollinen maksutapa on ennakkolasku. Verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin asiakas voi valita maksutavaksi ennakkolaskun, maksun suoraan verkkopankista tai joillakin luottokorteilla. Emme pääsääntöisesti käsittele varastollamme käteistä.

ENNAKKOLASKU

Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolaskun saat ennakkolaskun antamaasi sähköpostiin. Ennakkolasku tulee maksaa viikon kuluessa laskun saamisesta. Janjan Oy pidättää oikeuden palauttaa tuote myyntiin, jos asiakas ei ole seitsemän vuorokauden kuluessa tilauksesta vielä maksanut tilausta.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, JanJan Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

MAKSUT VERKKOPANKEISTA

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

PELIEN IKÄRAJAT

Emme toimita alle 18 -vuotiailta kiellettyjä pelejä alaikäiselle tilaajalle. Ikärajasta mainitsemme tuotetiedoissa.

JÄLKITOIMITUS

Kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita, joten emme toimita jälkitoimituksia.

TILAUKSEN PERUUTUS

Voit halutessasi perua tilauksesi, jos sitä ei ole vielä ehditty lähettämään. Lähetä peruutuksesta viesti osoitteeseen jarna@janjan.fi Ilmoita viestissä nimesi, peruttavan tilauksen numero tai tuotenumerot, jotka olet tilannut. Ilmoita myös tilinumerosi maksun palautusta varten, jos olet jo ehtinyt tehdä tilisiirron.

PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla samassa kunnossa kuin lähtiessään. Pelien ja muiden tallenteiden mahdollista pakkausta ja/tai sinettiä ei saa rikkoa, muuten palautusoikeus raukeaa. Tarkista tuotteen yhteensopivuus laitteeseesi ennen tilausta!

Kaikki tuotteemme ovat käytettyjä ja testattu toimivaksi ellei toisin mainita. Jos kuitenkin tuote on viallinen ja haluat purkaa kaupan, ota yhteyttä sähköpostitse janne@janjan.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet ilmaiseen asiakaspalautukseen.

Asiakaspalautuksen mukana pitää aina seurata vähintään kopio kuitista ja maksuyhteystietosi.

TAKUU

Useimmat myymämme tuotteet ovat käytettyjä ja pyrimme informoimaan niiden puutteista tai kulumista totuudenmukaisesti. Jos tuote on kuitenkin viallinen jollain tavalla, josta emme ole informoineet sinua etukäteen, ota yhteyttä sähköpostitse janne@janjan.fi

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TUOTTEET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Mikäli paketti on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Täytä postissa vahinkoilmoitus ja toimita meille siitä oma kappale.

Ota yhteys meihin sähköpostitse janne@janjan.fi, niin sovimme korvaavan tuotteen toimituksesta tai rahojen palautuksesta.

MUUTA

Jos olet alle 18-vuotias, pyydäthän huoltajaltasi luvan tilata verkkokaupasta.

Koska tuotteemme ovat käytettyjä ja siten useimmiten uniikkeja, kaupassamme esillä olevat tuotekuvat esittävät pääsääntöisesti myytävää tuotetta.

Janjan Oy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin eikä vastaa ylivoimaisen esteen (Force Majeure) aiheuttamista ongelmista.