Yhteystiedot

JanJan Oy:n saat parhaiten kiinni sähköpostilla:

jarna@janjan.fi

Noutovarastomme sijaitsee osoitteessa:
Piianpolku 3-5
00410 Helsinki

Puhelimitse meitä tavoittaa rajoitettuina aikoina:
050 365 33 36

Share |

Yhteystiedot

Janjan Oy, Helsinki (Y-tunnus 2517593-1)

Janjan Oy:n verkkomyymälä sijaitsee näillä sivuilla, mutta kannattaa myös tarkistaa huuto.net -tunnuksemme JanJanOy. Avaamme viikottain uusia kohteita.

Meitä saa vaihtelevasti kiinni puhelimesta, joten suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse tai palautelomakkeella ja oikea henkilö ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kysymykset toimituksista ja tuotteista voit laittaa osoitteeseen jarna@janjan.fi. Jos haluat esimerkiksi myydä meille oman kokoelmasi, laita viestiä osoitteeseen janne@janjan.fi.

Voit myös soittaa numeroon 050 365 33 36.

Jos olet kiinnostunut sopimaan noudosta suoraan varastoltamme, varastomme sijaitsee Malminkartanossa osoitteessa Piianpolku 3-5 (käynti Renginpolun puolelta). Olemme paikalla kuitenkin vain sattumalta, sopimuksesta ja lähinnä viikonloppuisin. Sovi noutoaika aina etukäteen.

Paikan päälle pääsee esimerkiksi junilla I- ja P-tunnuksilla (Malminkartanon asemalta 700m kävely) ja bussilla numero 45 (Puustellinpolun pysäkiltä matkaa 300m). Omalla autolla pääsee pihaan asti. Käänny Kartanonkaarelta Viljelijäntielle. Tien päässä on matala liiketilarakennus, jossa toimii ravintola Bepop. Aja rakennuksen vasemmalta puolelta nuorisoasiainkeskuksen pihaan. Sisäänkäyntimme on tästä kulmasta lähestyen pihan oikeassa etunurkassa. 

Toimitilamme sijainnin näet myös Google Mapsista, kun haet JanJan Oy:tä Helsingistä.


Näytä suurempi kartta